Assortiment

Assortiment

Graas Schoenservice is ook hét adres voor onderhoudsproducten, laarzen, pantoffels, enzovoort. In onze winkel treft u steevast een breed en wisselend assortiment van verschillende seizoensartikelen. Mocht u op het gebied van schoeisel iets specifieks zoeken, neem dan vooral eens een kijkje bij Graas Schoenservice. Graag tot ziens in onze schoenmakerij!

Maggelan Mulloy

Magellan Mulloy laarzen

Met deze laarzen heeft u altijd warme en droge voeten tijdens elke outdoor-activiteit. 100% waterafstotend. Leverbaar in diverse uitvoeringen voor hem en haar.

Handschoenen van Laimbock

Laimbock
handschoenen

Een uitgebreide collectie leren kwaliteitshandschoenen van Laimbock, zowel voor heren als dames en in diverse maten. Verkrijgbaar met en zonder lamswolvoering.

pantoffels en sloffen

Pantoffels en sloffen

Een collectie heerlijke pantoffels met een voering van lamsvacht en wollen sloffen van Woolwarmers. Voor kinderen zijn er sloffen van Bernardino, maat 18 tot en met 23.

Famaco schoenonderhoud

Producten voor onderhoud

Natuurlijk kunt u met de juiste producten zelf uw schoenen verzorgen. Graas Schoenservice helpt u hierbij met een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten.

Borstels

Borstels van paardenhaar

Graas Schoenservice verkoopt tevens diverse in- en uitpoetsborstels van paardenhaar. Perfect om uw suède en leren schoenen weer een mooie uitstraling te geven.

Schoenspanners

Cederhouten schoenspanners

Deze schoenspanner zorgt dat het leer van uw schoen in een mooie staat en goed van vorm blijft. De cederhouten schoenspanners zijn bij ons verkrijgbaar in diverse maten.

schoenlepel

Schoenlepels

De ouderwetse schoenlepel, hij blijft onmisbaar. Wij verkopen diverse varianten: 15 centimeter lengte en 50 centimeter lengte voor laarzen.

Veters

Wij hebben een uitgebreid assortiment veters van diverse merken. Voor elke schoen hebben wij een passende lengte en kleur.

Slippers op maat

U kunt kiezen uit diverse kleuren leer. Als u steunzolen heeft, kunnen wij die laten kopiëren in de basiszool.

Riemen

Riemen

Graas Schoenservice heeft een grote collectie broekriemen van hoge kwaliteit. De riemen worden indien nodig direct op maat gemaakt.

schoenpoetskist

Schoenpoetskist

Mooie kisten waarin u altijd alles bij elkaar hebt om uw schoenen te verzorgen. De kisten zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, gevuld of ongevuld.

anti-glij-spikes

Anti-glij spikes

Om goed de winter door te komen verkopen wij anti-glij spikes, zodat u niet uitglijdt wanneer het trottoir glad is. Een pluspunt voor schoenen met gladde zolen.

.