Reparatie & Onderhoud

Graas Schoenservice verzorgt de reparatie van schoenen en laarzen. Op ambachtelijke wijze, maar met de meest moderne hulpmiddelen. Prachtig handwerk gecombineerd met nieuwe technieken. De reparaties en kosten worden altijd vooraf met u besproken, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u een kapotte rits, een afgebroken of versleten hak of een losse zool? Geen probleem voor Graas Schoenservice.

Als u uw schoenen voor reparatie aanbiedt dan frissen wij ze geheel op, denk aan poetswerk of het reinigen van het bovenwerk. Kortom, uw schoenen voelen niet alleen als nieuw, ze zien er ook als nieuw uit.

onderhoud

Onderhoud

U kunt bij Graas Schoenservice ook terecht voor tips om uw schoenen of laarzen op te frissen. Meer weten? Neem dan contact op met Gert-Jan.

Oprekken

Oprekken

Soms zitten schoenen of laarzen net iets te krap en knellen ze een beetje. Graas Schoenservice kan uw leren schoenen of laarzen oprekken tot een gegoten pasvorm.

Stikwerk

Voor stikwerk kunt u eveneens terecht bij Graas Schoenservice. Mocht de stiknaad van uw tas of schoeisel loslaten dan zetten wij hem weer vast.

Nieuwe ritsen

Ritsen van tassen, laarzen of schoenen gaan vaak stuk. Zonde wanneer verder niets kapot is. Wij voorzien uw tas, laars of schoen van een nieuwe rits.

Hielvoering

Hielvoering

Bij schoenen waarop veel is gelopen gaat de hielvoering soms stuk. Ook dit is geen probleem, Graas Schoenservice maakt betreffende hielvoering weer als nieuw.

Riemen op maat

Wenst u een riem op maat naar uw eigen smaak? Wij maken ze op ambachtelijke wijze, van eersteklas alligator- tot struisvogelleer. Kom langs om uw wensen te bespreken.

.